Albert Coelingh, eigenaar De Hoogh

Altijd in voor een lach, maar nog vaker hard aan de bak. Albert neemt zijn taken serieus, werkt hard en komt zijn afspraken na. Albert heeft zowel met on-shore als off-shore veel ervaring met schilderwerken en conserverend onderhoud. Door zijn vorige functies weet hij hoe het is om werken te calculeren en medewerkers aan te sturen, om zo een resultaat te bereiken dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Wim Snippe, Voorman Schilder

Wim is een zeer hardwerkende, ervaren schilder die al vanaf zijn schooltijd het schildersvak beoefent. Hij beheerst dan ook alle disciplines van het schildersvak en dat maakt hem een echte vakman. 

Gerry Mol, vakschilder

Gerry vindt niets te gek; hij gaat graag nieuwe klussen aan en werkt ze dan ook tot in de puntjes met plezier af. Het is een nuchtere jongeman met een fris perspectief op de werkzaamheden; een aangename verfrissing binnen het team.

Richard Huberts, vakschilder

Richard is een hardwerkende schilder die houdt van doorpakken en zorgt voor een zeer verzorgde werkvloer. Richard kan door zijn ervaring bijzonder goed plafonds en wanden spuiten en levert het uitgevoerde werk keurig op.