Albert Coelingh, eigenaar De Hoogh

Maak kennis met Albert Coelingh, een man die alle facetten van het schildersvak en grootschalig projectmanagement heeft gezien. Altijd in voor een lach, maar nog vaker hard aan de bak. Albert neemt zijn taken serieus, werkt hard en komt zijn afspraken na. Albert heeft zowel met on-shore als off-shore veel ervaring met schilderwerken en conserverend onderhoud. Door zijn vorige functies weet hij hoe het is om werken te calculeren en medewerkers aan te sturen, om zo een resultaat te bereiken dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

 

Gerry Mol, vakschilder

Maak kennis met Gerry Mol, een vakschilder pur sang. Gerry houdt van uitdagingen en gaat geen enkele klus uit de weg. Met zijn enthousiasme en toewijding zorgt hij ervoor dat elke opdracht tot in de kleinste details wordt voltooid. Zijn nuchtere karakter en verfrissende kijk op het werk maken hem een waardevolle toevoeging aan het team. Voor Gerry is geen klus te gek en hij gaat er altijd met plezier tegenaan. Met zijn frisse perspectief en enthousiasme zorgt hij keer op keer voor vakwerk en daarmee enthousiaste klanten.

 

Jeffrey Brinkman, vakschilder 

Maak kennis met Jeffrey Brinkman, een gedreven vakschilder. Door zijn gedrevenheid, is geen klus hem te veel. Met een positieve instelling gaat hij vol goede moed elke uitdaging aan. Jeffrey staat erom bekend altijd op tijd te zijn, wat hem betrouwbaar maakt voor zijn klanten en een gewaardeerd teamlid. Hij hecht veel waarde aan punctualiteit en zorgt ervoor dat elke afspraak nauwkeurig wordt nagekomen. Jeffrey weet zijn vakmanschap feilloos te combineren met zijn sociale omgang.

 

Lucas Rorije, vakschilder

Maak kennis met Lucas Rorije, een vakschilder die zijn vak met passie beoefent. Zijn vriendelijkheid is altijd aanwezig en maakt hem geliefd bij zowel klanten als collega’s. Lucas heeft de praktijk stage van zijn opleiding bij ons gelopen. Na het afronden van deze opleiding is hij door aan het leren voor meer specialistische expertise. Zijn vaste hand stelt hem in staat om met precisie en vakmanschap te schilderen. Elk detail wordt met zorg en aandacht aangepakt, waardoor Lucas een ware professional is in zijn werk. Lucas weet de klanten met zijn flexibiliteit keer op te keer te verrassen door zich moeiteloos aan verschillende situaties aan te passen en is daarmee in staat om zich aan te passen aan de wensen van zijn klanten.

 

Sander, leerlingschilder 

Maak kennis met Sander Otten, een jonge en gedreven leerling schilder die vol enthousiasme zijn opleiding bij ons heeft gestart. Zijn leergierigheid maakt hem een waardevolle aanwinst voor het team. Hij is bedachtzaam en zorgvuldig in zijn aanpak, waardoor hij uitblinkt in zijn taken als leerling schilder. Sander is gestaag bezig met het ontwikkelen van zijn vaardigheden en weet zijn nieuw opgedane kennis moeiteloos in de praktijk te brengen. Hij staat open voor feedback en is bereid om zichzelf voortdurend te verbeteren. Met Sander ben je verzekerd van een leerling schilder die zijn vak serieus neemt en met toewijding streeft naar vakmanschap, wat zorgt voor tevredenheid van klanten.