Bij De Hoogh schilderwerken hebben wij ruime ervaring het werken met VvE’s en met de bijzondere uitdagingen die daarmee gepaard gaan. De kern van onze aanpak is dat u als bestuur van de VvE of als bewoner altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft, waardoor maatwerkoplossingen binnen de kaders van de opdracht snel zijn gevonden.

 

Een VvE heeft door het aantal bewoners extra uitdagingen ten aanzien van overlast, omdat er meer afstemming dient plaats te vinden. Om de overlast te beperken communiceren wij helder en zijn wij graag flexibel; wij werken indien mogelijk volgens uw planning, niet andersom, en passen onze werktijden in overleg aan om de hinder voor bewoners tot een minimum te beperken.

 

Om ongemakken te voorkomen werken wij altijd met een transparantie prijsstelling, waardoor goedkoop op het eerste gezicht, achteraf geen duurkoop blijkt te zijn. We bieden eerlijke en realistische offertes, waarmee extra kosten voor voorzienbare werkzaamheden worden voorkomen. Dit zorgt voor een helder financieel plaatje en vertrouwen vanaf het begin. Dit in combinatie met een strategisch meerjarenplan voor onderhoud draagt bij aan het plannen en budgetteren van toekomstig onderhoud. Dit maakt het besturen van de VvE voor u als bestuurder gemakkelijker en ook voor bewoners is helder, welke werkzaamheden in de toekomst uitgevoerd dienen te worden. Dit draagt bij aan zowel financiële als technische voorspelbaarheid voor uw VvE.

 

Een vaste partner heeft als bijkomend voordeel dat wij bekend zijn met uw complex, waardoor wij snel kunnen schakelen indien er ad hoc werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, doordat wij tijdens het telefonisch contact direct een beeld hebben bij de situatie.